Cuma namazından çıkanlara ateş edildi: 4 ölü

Cuma namazından çıkanlara ateş edildi: 4 ölü

Konya'nın Hadim ilçesinde Cuma namazından çıkan vatandaşlara av tüfeği ile açılan ateş sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

KONYA- Hadim ilçesine bağlı Yelmez köyünde akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen bir kişi Cuma namazından çıkan vatandaşların üzerine ateş açtı. Olayda M. Ali Ayrancı, Mehmet Ayrancı, Nurettin Ayrancı ve Mehmet Oruç hayatını kaybetti.

Cuma namazı çıkışında saat 12.50'de meydana gelen olayda M. Ali Ayrancı'nın olay yerinde diğer vatandaşların kaldırıldıkları hastanelerde hayatlarını kaybettikleri öğrenildi. Katil zanlısı M.E ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Konu ile ilgili olarak Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Hadim ilçesi Yelmez köyünde ilk belirlemelere göre, akli dengesinin yerinde olmadığı bilinen M.E'nin, köy camisinde Cuma namazından çıkan vatandaşlara av tüfeği ile rastgele ateş etmesi sonucu M. Ali Ayrancı olay mahallinde, Mehmet Ayrancı, Nurettin Ayrancı ve Mehmet Oruç ise kaldırıldıkları hastanelerde vefat etmişlerdir. Şüpheli M.E. suç aleti av tüfeği ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili Hadim Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır."
(İlyas Yavuz - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.