Cumhurbaşkanı Erdoğan: “20 milyon doz aşıyı vatandaşlarımıza uyguladık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “20 milyon doz aşıyı vatandaşlarımıza uyguladık”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Dünyada 100'e yakın ülkenin henüz ilk doz aşıya dahi ulaşamadığı bir atmosferde biz 20 milyon doz aşıyı vatandaşlarımıza uyguladık.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Törenine Huber Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Türkiye'nin eser ve hizmet siyasetine ihtiyacının olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz de bu anlayışla ülkemizin dört bir yanına eserlerimizle yatırımlarımızla hizmetlerimizle mührümüzü vuruyoruz." dedi.

Erdoğan, Hasankeyf-2 Köprüsü hakkında ise şunu söyledi: “Batman, Mardin ve Habur sınır kapısı arasındaki irtibatı sağlayacak bu köprünün bölgemiz ticaretine çarpan etkisi olacaktır. Ülkemizin batısında ne varsa doğusunda da o olsun diye koşturuyoruz. Bu hizmetleri de çoğu zaman terör örgütlerine, destekçilerine ve takoz muhalefetiyle önümüzü tıkamaya çalışan kifayetsizlere rağmen hayata geçiriyoruz. Son 19 yılda şehirlerimiz arasındaki gelişmişlik farklarını giderme yolunda attığımız her adımda bölücü örgüt ve siyasi uzantılarını daima karşımızda bulduk.” dedi.

Coronavirus salgınıyla mücadelede konusuna da değinen Erdoğan, "Türkiye'nin Coronavirus salgınıyla mücadelesi hem Dünya Sağlık Örgütü hem de Batılı basın yayın organları tarafından örnek gösteriliyor. Dünyada 100'e yakın ülkenin henüz ilk doz aşıya dahi ulaşamadığı bir atmosferde biz 20 milyon doz aşıyı vatandaşlarımıza uyguladık.” ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan: “20 milyon doz aşıyı vatandaşlarımıza uyguladık”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.