Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış töreni için geldiği Bursa’da, Garnizon ve Bölge Jandarma Komutanlığına ziyarette bulunarak Cuma namazını tarihi Ulu cami’de kıldıktan sonra toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış töreni için geldiği Bursa’da, Garnizon ve Bölge Jandarma Komutanlığına ziyarette bulunarak Cuma namazını tarihi Ulucamii’de kıldıktan sonra toplu açılış törenine katıldı.

 

Erdoğan, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık ile yaklaşık 30 dakika görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve diğer ilgililer eşlik etti. Daha sonra Erdoğan, cuma namazını kılmak için Cumhurbaşkanlığı otobüsüyle Ulu Camii'ye  geçti.

 

Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle tarihi belediye binasının önüne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada otobüsten inerek, Orhan Gazi Parkı'ndan yürüyerek camiye geçti. Erdoğan bu sırada kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi.

 

Cuma namazının ardından cemaatle cami içerisinde tokalaşan Erdoğan, tokalaşmanın uzaması üzerine cemaate hitap ederek, miting alanında bekleyenler olduğunu, bu nedenle camiden ayrılmak zorunda kaldığını belirtti. (Zeki Aras –İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.