Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çarşamba günü birçok güzellikleri takdim edeceğim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çarşamba günü birçok güzellikleri takdim edeceğim

​Cumhurbaşkanı Erdoğan, çarşamba günü millete sesleniş konuşması yapacağını bildirerek, "Bu görüntülü millete seslenişte inşallah sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. Olağan İl Kongrelerine video konferans yöntemiyle bağlanarak partililere hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongrelerin hayırlı olmasını dileyerek, görev alacakları da tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin, küresel siyasi ve ekonomik dönüşümün etkisiyle adeta yaprak gibi sallandıkları bir dönemde, Türkiye’nin sapasağlam ayakta durarak, yola devam ettiğini belirterek, "Koronavirüs salgını sürecinde dünyada yaşananlar, ülkemize son 18 yılda kazandırdığımız altyapının, bizi uluslararası düzeyde nasıl olumlu yönde ayrıştırdığını, şüpheye ve itiraza mahal vermeyecek şekilde göstermiştir." ifadesini kullandı.

Kinleri, hırsları ve karanlık hesapları yüzünden kendi ülkelerinin felaketini dileyecek kadar yollarını şaşıranlara ne deseler boş olduğunu gayet iyi bildiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,  ama her şeye rağmen vakitlerinin ve enerjilerinin tamamını kullanarak herkese doğruyu, hakkı, hakkaniyeti, yaptıklarını ve hedeflerini anlatmayı sürdüreceklerinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar hep milletle beraber olduklarını, neyi başardılarsa milletle birlikte başardıklarını kaydederek, "Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmayı, 2053 vizyonuyla buluşturmayı da yine milletimizle beraber gerçekleştireceğiz. Öznesi insan olan siyasetin icra yeri 84 milyon vatandaşımızın gönlüdür." dedi.

Basını ve sosyal medya mecralarını sadece siyasetlerini duyurma yeri olarak kullandıklarını, yapılması gerekenin her bir insanın kapısını çalarak, derdini, beklentisini öğrenmek, kalplerinde yer edinmek olduğunu anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun için de sürekli sahada olmak gerektiğinin altını çizdi.

Türkiye’nin itibarını onurlu ve kararlı politikalarla artırdıkları için ayrıca mutlu olduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılarına çıkan muhalefet aktörleri ve kadrolarının hiçbirinin AK Parti ile eser ve siyaset yarışına giremediğini kaydetti.

CHP parçalanmaya başladı

"Biz ne diyorsak tersini söylemeyi, biz ne yapıyorsak karşı çıkmayı, biz ne yöne gidiyorsak aksi istikamete yönelmeyi muhalefet zannedenlere milletimiz itibar etmedi" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz’de Fatih sondaj gemisi ile doğal gaza ulaşıldığını, şimdi de Kanuni gemisiyle sondaj çalışmalarının devam ettiğini, ana muhalefet ve diğer muhalefet partilerinin ise yaptıkları işleri hayal bile edemeyeceklerini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçmişteki hiçbir aktör, bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü de sergilemedi. İşte parçalanmaya başladılar. Acaba CHP kendi hükmi şahsiyeti adına ne yapıyor, hangi projeyi üretiyor, hangi programı savunuyor diye baktığımızda, karşımıza sadece koskoca bir boşluk çıkıyor.  Yine bugün nerede milletin huzuruna, toplumsal barışına kast eden bir hadise varsa, arkasından muhakkak CHP ve şürekâsı çıkıyor. Hiçbir yol aşılamayacak kadar yüksekten geçmez, bunu bilesiniz. CHP’nin tek işi, terazisinin kefelerine yerleştirdiği partileri dengede tutarak, kurduğu kirli ittifakın bozulmasını engellemeye çalışmaktır. CHP’nin başındaki zatın, bu çarpık denkleme karşı özellikle herkesi kapı dışarı ederek sergilediği diktatörlük ise, tek parti devriyle yarışır seviyeye geldi." diye konuştu.

Millete sesleniş konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çarşamba günü millete sesleniş konuşması yapacağını bildirerek, "Millete sesleniş konuşmamı izlemenizi özellikle tavsiye ediyorum. Görüntülü bir millete seslenişim olacak, bu görüntülü millete seslenişte inşallah sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim." açıklamasında bulundu.

"CHP, HDP hiçbir farkları yok"

CHP yönetiminin artık ayyuka çıkan siyasi tükenmişliklerini perdelemek için gençleri kışkırtarak, sokak siyasetine sarıldığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP, HDP hiçbir farkları yok, terör örgütlerinin beslemesi bunlar." ifadesini kullandı.

Gençlere sahip çıkarak zihinleriyle birlikte gönüllerini de zenginleştirecek adımlar atmaları gerektiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceliklerinin başında eğitim ve kültür politikalarını koyarak, millete hizmete devam edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından kongrelerin düzenlendiği salonlara ayrı ayrı bağlanarak, yönetimde görev alanları selamladı ve başarılar diledi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.