Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Akorda Sarayı'nda

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Akorda Sarayı'nda

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kazakistan'ın başkenti Astana'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile bir araya geldi.

Resmi ziyaretini gerçekleştirmek ve İslam İşbirliği Teşkilatı 1. Bilim ve Teknoloji Zirvesi'ne katılmak üzere Kazakistan'ın başkenti Astana'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile bir araya geldi.

Akorda Sarayı'nda gerçekleşen görüşme öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev tarafından resmi törenle karşılandı.

Tören kıtasını denetleyen Erdoğan ve Nazarbayev, baş başa görüşmelerini gerçekleştirmek ve heyetler arası görüşmelere başkanlık etmek üzere Akorda Sarayı'na geçti.

Karşılama töreninde; Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu da hazır bulundu.

İLKHA















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler