​Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan’ı kabul etti

​Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan’ı kabul etti

Bir dizi toplantılara katılmak ve Malatya ile ilgili yatırımların son durumu hakkında bilgiler almak için Ankara’da bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Önceki gün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında gerçekleşen AK Parti Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’na katılan Gürkan, bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Gürkan, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’a Malatya’ya verdiği özel önem ve desteklerden dolayı teşekkür ederek, kendisini Malatya’ya davet etti. Başkan Gürkan, son dönemde inşa çalışması tamamlanan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi, Lisanslı Depo, Kızılay Üretim Tesisi, Altay Kışlası Sosyal Tesisleri, Spor Tesisleri, Parklar, Yollar ve Restorasyonu tamamlanan tarihi eserler gibi birçok hizmetin açılışını gerçekleştirmesi için Sayın Erdoğan’ı Malatya’ya davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu daveti kabul ettiğini beyanla programa alacaklarını ifade etti.” denildi.

Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Malatya’nın 13 ilçesinin temsil edildiği ağaç yapılardan yücelen kayısı hediyesini takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler