Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan adaşına hediye

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan adaşına hediye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'nın İnegöl ilçesinde ailesinin kendisine Recep Tayyip ismini verdiği adaşına hediye gönderdi.

BURSA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duydukları sevgiden dolayı üçüncü çocuklarına "Recep Tayyip" ismini koyan İnegöllü Erdoğan ailesinin evlerine, Bursa Valisi Münir Karaloğlu misafir oldu.

 

Eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte Tuncay ve Pınar Erdoğan çiftini evlerinde ziyaret eden Vali Karaloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaşına gönderdiği hediyeyi takdim etti.

 

Vali Karaloğlu, “Medyadan haberi gördüm. Cumhurbaşkanlığından arandık. Dendi ki, Sayın Cumhurbaşkanımız,  Recep Tayyip Erdoğan’ın hediyesini gönderiyorum siz takdim edin. Biz bu gün Sayın Cumhurbaşkanımızın adaşına hediyesini getirdik. İnşallah ismiyle büyür, sağlıklı bir bebek olur." dedi.

 

Soy isimlerinin Erdoğan olduğunu belirten Baba Tuncay Erdoğan ise, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "İşin bu boyuta geleceğini tahmin bile etmiyorduk. Bu vesile ile Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Eşi Emine Hanıma buradan çok çok teşekkürlerimi gönderiyorum." dedi.

 

İnegöl ilçesinde yaşayan Tuncay Erdoğan'ın ikisi erkek biri kız olmak üzere 3 çocuğu bulunuyor. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.