Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Münbiç açıklaması: Oraya da girilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Münbiç açıklaması: Oraya da girilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Münbiç'te kanallar açıyorlar. Bu ne demektir? 'Biz mezarı hazırladık, gelin defin merasimini yapın.' Oraya da girilecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine katıldı. Hükûmet Meydanında gerçekleşen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Olası Münbiç operasyonuna değinen Erdoğan, Attığımız kararlı adımlar sayesinde Cerablus'tan El Bab'a, Afrin'den Irak'ın kuzeyine, Cudi'den Gabar'a, Tendürek'e kadar çok zor coğrafyalarda, güvenlik kuvvetlerimiz terör örgütlerine kan kusturuyor. Şimdi de Münbiç'te kanallar açıyorlar. Bu ne demektir? 'Biz mezarı hazırladık, gelin defin merasimini yapın.' Oraya da girilecek." dedi.

Erdoğan, konuşmasının devamında, "Bilhassa bölücü terör örgütü tarihinin en büyük hezimetini yaşıyor. Telsiz konuşmalarından ne tür yılgınlık ne tür bir yenilmişlik duygusu içinde olduklarını gayet iyi biliyoruz. Saha hâkimiyeti de psikolojik üstünlük de şu an hiç olmadığı kadar güvenlik birimlerimizin eline geçti. Bölgedeki vatandaşlarımız üzerinde artık örgütün baskısı ve zulmü neredeyse kalmadı. Vatandaşlarımız yerine Kandil'deki terör baronlarına hizmet eden belediyelerden akan musluklar da tamamen kesildi. Görevlendirdiğimiz kayyumlar sayesinde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki kardeşlerimiz uzun yıllar sonra belediyelerde hizmetle, yatırımla tanıştı." ifadelerini kullandı.

"Bölücü örgütün belediye başkanı tayin etmesine asla tahammülümüz olamaz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin geleceğinde terör örgütlerine ve bu örgütlere kapı kulluğu yapan hiç kimseye yer yoktur. Bölücü örgütün belediye başkanı tayin etmesine de, belediye imkânlarının şehir eşkıyalarına peşkeş çekilmesine de asla tahammülümüz olamaz. Ülkemizin 81 vilayetinde hizmet için, kalkınma için, yol, köprü, okul yapılması için devlete ödenen vergilerin çukurlara gömülmesine, dağlara saçılmasına müsaade etmeyeceğiz."

Türkiye'nin şu an yaşadığı dönemden hem siyasi hem ekonomik olarak güçlenerek çıkacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemiz tüm engelleme çabalarına rağmen 2023 hedefleri ve 2053 ile 2071 vizyonu doğrultusunda yol almaya devam ediyor. Bu başarıya, son 16 yıldır olduğu gibi yine birlikte ulaşacağız. Bu sıkıntıların üstesinden yine beraberce geleceğiz. Biz birilerinin ne dediğine değil, milletimizin ne söylediğine bakıyoruz." diye ekledi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler