Davutoğlu'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye "saldırı" tepkisi

Davutoğlu'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye "saldırı" tepkisi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu "Türkiye'yi yönetenlerin bir açıklama yapmaması utanç verici, hiçbir bakanın açıklaması bizi tatmin etmez!" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a düzenlenen saldırıya ilişkin "Saldırıyı duyar duymaz yaptığım açıklamada Sayın Cumhurbaşkanı'na çağrıda bulunmuştum. Bizim birinci dereceden muhatabımız Sayın Cumhurbaşkanı'dır. Şu ana kadar 10 saat geçti. Bugün bu saldırılar yaşanırken 10 saat Türkiye'yi yönetenlerin açıklama yapmış olmaması utanç vericidir." ifadelerini kullandı.

"Türkiye'yi daha otoriter bir rejime yöneltmeye çalışırlarsa bilsinler ki bir daha bu ülkede dikta rejimlerine izin vermeyeceğiz" diyen Davutoğlu, liderlerden saldırıyı kınadıklarını belirten açıklama beklediklerini söyledi.

Davutoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Piyonlara bakarak yanılmamak lazım. Bu piyonların arkasında kimler varsa, Türkiye'yi tekrar 90'lı yılların faili meçhullerine götürmek isteyenler kimlerse, buradan onlara bütün Gelecek Partililer ve bizimle dayanışma sergileyen kesimler adına sesleniyorum... Bizi yıldıramazsınız, bizi korkutamazsınız. Bu alçakça saldırının yapılış tarzına bakıldığında bu tür saldırılar korkakların saldırısıdır, kalleşlerin, alçakların saldırısıdır bunlar. Bu ülkenin dikta yönetimine, otoriter rejimlere, başkalarında gördüğümüz tarzda insanların konuşmaktan korktuğu, sokağa çıkmaktan korktuğu, 70'li yılların 90'lı yılların Türkiye'sine döndürülmesine izin vermeyeceğiz." 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.