‘Değerlerimizi her zaman başımızın üstünde tutacağız’

‘Değerlerimizi her zaman başımızın üstünde tutacağız’

Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ün Sason seçim bürosu yapılan şehir turunun ardından açıldı.

Batman'ın Sason ilçesindeki seçim bürosu açılışında konuşan Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, “Referansımız İslamdır. Bu değerleri her zaman başımızın üstünde tutacağız." dedi.

Sunuculuğunu Eğitimci Hüseyin Demir’in yaptığı açılış programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda halka hitap eden Batman bağımsız adayı Aydın Gök, ‘Devlet kutsaldır’ anlayışının var olduğunu ifade ederek kendileri için esas kutsal olanın insan olduğunu kaydetti. 

Gök, “Referansımız İslamdır. Bu değerlerimizi her zaman başımızın üstünde tutacağız. Yollarda trafik işaretleri var. Bu trafik işaretleri bize yol gösteriyor. Bu kıymetli değerlerimizde bizim için hayatta yol göstericidir ve kurtarıcımızdır. Bu işaretler olmazsa yollar ne kadar genişte olursa olsun yolumuzu şaşırırız” dedi.

Sason’un sorunlarına da değinen Gök, halka hizmet edilmediğine dikkat çekti. Gök, “Sason biraz sarp ve kayalık olabilir. Ama biz Karadeniz’i de gördük. Karadeniz’de buradan çok daha sarp dağlar var ama yaylalarda en ücra yerlere bile asfalt yol yapılmış durumdadır. Sason’umuza neden hizmet yapılmıyor?" diye sordu.

Korucuları iki tarafında hor gördüğünü ve haklarının verilmediğini ifade eden Gök, korucuların maaşlarının iyileştirilmesi, sigortalarının yapılması ve emekli ikramiyelerinin verilmesi gerektiğini söyledi.

“Azadi ancak İslam ile gelir”

Aydın Gök’ten sonra bir konuşma yapan Molla Abdulbari Çelik ise şunları söyledi:  “Biz istiyoruz ki milletimizin dürüst insanları bize önderlik etsin. Biz istiyoruz ki, en doğrumuz en iyimiz ve Allah’tan korkup haya edenler bizlere önderlik etsinler. Biz istemiyoruz, namazsızlar, dinsizler, Hıristiyan ve Ezidileri toplumun önüne getirip koysunlar. Biz iyi biliyoruz ki; özgürlük/ azadi ancak İslam ile gelir.  Bunun başka yolu yoktur.” dedi.

Yapılan duanın ardından kurdeleyi kesen Gök, halkın tebriklerini kabul etti.  Açılışa katılan misafirlerle tek tek ilgilenen ve onlarla sohbet eden Gök, katılımlarından dolayı halka teşekkür etti. (İLKHA)




















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.