"Devlet 'gidin intikamınızı alın' diyor"

"Devlet 'gidin intikamınızı alın' diyor"

Lice'ye bağlı Duru(Derkam) köyünde geçen yıl bir akrabasının evini basarak onu öldüren katil zanlısının dün akşam saatlerinde silahlı olarak köye gelmesi maktulün yakınlarını çileden çıkardı. Köylüler katil zanlısının 8 aydan bu yana yakalanmadığını ifade

DİYARBAKIR - Lice'ye bağlı Duru(Derkam) köyünde geçen yıl evi basılarak öldürülen Ali Tekdağ'ın akrabaları, katil zanlısının olaydan 8 ay geçmesine rağmen hala yakalanmamasına adeta isyan ettiler.

 

Akrabalarını öldüren Bahri B.ve oğullarının dün akşam saatlerinde silahlı olarak köye geldiğini ifade eden Tekdağ'ın akrabaları katil zanlılarının kendilerini tahrik etmek istediğini iddia ettiler. İsimlerinin yayımlanmasını istemeyen Tekdağ'ın yakınları, " Katiller 8 aydan beri ortalıkta dolaşıyor. Devlet bu kişileri yakalamayarak bize adeta 'gidin intikamınızı kendiniz alın' diyor. Dün akşam bu kişiler silahlı olarak köye geldiler. Jandarmaya haber verilmesine rağmen askerler köye çok geç geldiler. Bu kişileri aradılar ama bulamadılar." İddiasında bulundular.

 

Köylüler, "Nerde emniyet nerede can güvenliğimiz." diyerek katil zanlılarının yakalanmasını istediler.(İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.