Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç, Bağlar Belediyesini ziyaret etti

Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç, Bağlar Belediyesini ziyaret etti

​Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, göreve başlaması dolayısıyla geçtiğimiz günlerde kendisine "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Beyoğlu tarafından yakın ilgi ile karşılanan Rektör Karakoç’un ziyaretine Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Karakaş eşlik etti.

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Beyoğlu ve Karakoç, kentin gelişmesi ve başarısı için tüm alanlarda ortaya koyacakları iş birliği ve istişarenin önemine dikkati çektiler.

Beyoğlu’nun önemli hizmetlere imza attığına belirten Karakoç, ilçede değişime yol açan çalışmalardan dolayı tebrik ederek başarıların devamını diledi.

Genç Engelliler Platformundan Beyoğlu’na ziyaret

Beyoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle kendisini ziyaret eden Genç Engelliler Platformu Başkanı Yunus Emre Polat’ı da ağırlayarak engelli vatandaşlara belediye olarak sağladıkları desteklerin devam edeceğini vurguladı.

Görme engelli ilk Youtuber olma ünvanını taşıyan ve aynı zamanda Genç Engelliler Platformu Başkanı Polat, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bağlar Belediyesi olarak da son bir buçuk yılda başta istihdam olmak üzere maddi ve manevi her konuda engelli vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Beyoğlu, engellilere desteği bir sorumluluk olarak gördüklerini ve bu anlayışla yola devam edeceklerini kaydetti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.