Dicle'nin Kaygısız köyünde çok sayıda silah ele geçirildi

Dicle'nin Kaygısız köyünde çok sayıda silah ele geçirildi

Diyarbakır’ın Dicle ilçesi Kaygısız köyünde şüpheli bir kişinin evinde yapılan aramalarda çok sayıda kaçak silah ve mühimmatı ele geçirildi.

DİYARBAKIR-Diyarbakır Dicle ilçesi Kaygısız köyünde şüpheli bir kişinin evinde yapılan aramalarda çok sayıda kaçak silah ve mühimmatı ele geçirildi. Aramalarda bu işte elde ettiği iddia edilen 68 bin TL ve 10 altın bilezik ele geçirilirdi.  

Konu ile ilgili Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, “Kaygısız köyünde ikamet eden şüpheli şahsa ait ev ve eklentilerinde icra edilen arama neticesinde; 4 adet AK-47 Kaleşnikov piyade tüfeği, 8 adet AK-47 Kaleşnikov piyade tüfeği şarjörü, 313 adet AK-47 Kaleşnikov piyade tüfeği mühimmatı, 5 adet tabanca, 12 adet tabanca şarjörü, 4 bin 638 adet 9 mm tabanca mermisi, 926 adet 7,65 mm tabanca mermisi, bir adet ruhsatsız av tüfeği, evin alt katında bulunan ahırın taş duvarı içine gizlenmiş vaziyette suçtan elde edildiği değerlendirilen 68 bin 200 TL ve 10 adet altın bilezik ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında, yapılan aramalarda ele geçirilen silah ve mühimmata el konulurken, bir şüphelinin de gözaltına alındığı kaydedildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler