DİSKİ 16 mahalleye su vermeyecek
DİSKİ, dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında yarın Diyarbakır'da 16 kırsal mahalleye su vermeyeceğini açıkladı.
DİYARBAKIR- Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DİSKİ), Karaçalı Ana Su Deposu’nda rutin dezenfeksiyon işlemleri nedeniyle bu depodan beslenen 16 kırsal mahalleye içme suyu vermeyeceğini açıkladı.
Yarın sabah saat 08.00 sıralarında başlayacak su kesintisi bir gün sürecek.
Diyarbakırlıların su kesintisine karşı önlem almasını isteyen DİSKİ yetkilileri, kentte mağduriyet yaşanmaması için dezenfeksiyon işlemlerini en kısa sürede bitirmek için çaba göstereceklerini belirtti.
Su kesintisinden etkilenecek kırsal mahalleler:
Büyükkadı, Havacılar, Erimli, Çetiner, Gencan, Köprübaşı, Sarıkamış, Bağpınar, Esenbağ, Tavuklu, Yeşilköy, Kuşburnu, Kuşlukbağı, Abdioğlu, Bozopınar ve Bostanpınar Mahallesi. (Hamza Adiyaman – İLKHA)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.