Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Medine’de

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Medine’de

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “2019 Yılı Hac Organizasyonu” kapsamında Medine’de yürütülen hizmetlerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Medine’de Koordinasyon ve İskan Ekip Başkanlığını ziyaret ederek “2019 Yılı Hac Organizasyonu” kapsamında yürütülen hizmetlerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Hac ibadeti için ilk olarak Medine’ye gelen Diyanet İşleri Erbaş’ı, Muhammad Bin Abdulaziz Havalimanı’nda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı, Cidde Din Hizmetleri Ataşesi Süleyman Sarı, Medine Koordinasyon ve İskan Ekip Başkanı Muhammed Zeyd Özel ve diğer yetkililer karşıladı.

Beraberindeki heyetle birlikte Mescid-i Nebeviye geçen Erbaş, Ravza-ı Mutahhara’yı ziyaret etti.

Medine’de yürütülen hac hizmetleriyle ilgili incelemelerde bulunan Erbaş, Medine Koordinasyon ve İskan, Sağlık, Havalimanı, Kargo, Medine Ayniyat ve İaşe Ekip Başkanlıklarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde Erbaş’a Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı eşlik etti.

Erbaş, ayrıca Medine Koordinasyon ve İskan Ekip Başkanlığı’nda Medine’de hacı adaylarına hizmet veren ekip başkanlarıyla bir toplantı yaptı. Toplantıya Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları Osman Tıraşçı ile Prof. Dr. Huriye Martı da katıldı.

Erbaş, toplantının ardından Mekke’ye hareket etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.