Diyanet-Sen'den siyonist terör rejiminin Gazze saldırılarına tepki

Diyanet-Sen'den siyonist terör rejiminin Gazze saldırılarına tepki

Diyanet-Sen Batman Şube Başkanlığı, siyonist işgal rejiminin Gazze’ye düzenlediği saldırılara tepki gösterdi.

Siyonist terör rejiminin Gazze’ye düzenlediği hava saldırılarına tepki gösteren Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan, Filistin’de ve diğer İslam coğrafyasında yaşanan zulme karşı susmanın, boyun eğmenin, seyretmenin ve mücadeleden kaçmanın Allah ve Resulüne ihanet olduğunu söyledi.

Müslümanları siyonistlere ve emperyalistlere karşı birleşmeye çağıran Cihan, "Şimdi inançlarımız, değerlerimiz, namusumuz, şerefimiz, topraklarımız ve geleceğimiz için bir şeyler yapma zamanıdır."   dedi.     

Cihan, İslam âleminin, asırlarca süren tefrikadan, zulümden, karışıklıktan, kıtlıktan, terör belasından İslam coğrafyasını kasıp kavuran daha binlerce felaketler nedeniyle ramazanı şerifi matemle, buruk ve üzüntü ile karşılamak zorunda kaldıklarını söyledi.

"Saldırılar dünyanın gözü önünde yapılmakta" 

Siyonistlerin dünyanın gözü önünde savunmasız insanlara saldırılar gerçekleştirdiğini belirten Cihan, "Mübarek ramazan ayına girdiğimiz bu günlerde israil terörü dünyanın gözü önünde, iki milyara yakın Müslümanların gözüne baka baka yine savunmasız Müslümanlara, Gazze’ye modern silahlarla havadan, karadan ve denizden saldırmaktadır. Siyonist israil 2006 yılından beri Gazze Şeridi'ni abluka altında tutmakta ve iki milyon Müslüman zor şartlar altında yaşamaktadırlar." dedi.          

"Siyonistler çok sayıda sivil katliam yaptı"

Uzun yıllardır siyonist işgal rejiminin Gazze'de sivil katliamlar yaptığını hatırlatan Cihan, "Siyonist israil 2008, 2012 ve 2014 yıllarında geniş kapsamlı deniz, hava ve karadan saldırı başlatarak çok sayıda Filistinli çocuk, kadın ve savunmasız sivil katliamı yapmıştır. İslam ülkelerinin başına çöreklenmiş devlet başkanlarının ihanetleri yüzünden israil terörü 1948 yılından bu yana en rahat dönemini yaşıyor. Diyanet-Sen Batman Şubesi olarak her zaman milli ve manevi değerlere bağlı haksızlık ve adaletsizlikle mücadelemiz sürmektedir." diye konuştu.

"Zaman mücadele etme zamanıdır"

Müslümanları siyonistlere ve emperyalistlere karşı birleşmeye çağıran Cihan, şunları söyledi:

"ABD ve Batılı sömürgelerin İslam topraklarını işgal ettiği, kutsal beldelerimizin pis ayakları ile çiğnediği, israil siyonizminin Filistin'de cinayet ve tecavüzlerini sürdürdüğü bu zamanda İslam uğruna bütün Müslümanların mücadele etme zamanıdır. Filistin'de ve diğer İslam coğrafyasında yaşanan bu zulme karşı susmak, boyun eğmek, seyretmek, oturmak ve mücadeleden kaçmak Allah ve Resulüne ihanettir. Şimdi inançlarımız, değerlerimiz, namusumuz, şerefimiz, topraklarımız ve geleceğimiz için bir şeyler yapma zamanıdır. Komplolara, tezgâhlara karşı cemaat, grup, demeden aynı saflarda yer alalım. Unutmayalım ki İslam'ın zaferi yakındır."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler