Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yolunda halk karanlığa mahkûm!

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yolunda halk karanlığa mahkûm!

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi arasındaki otobüs durağı güzergahında bulunan aydınlatma ışıklarının yanmaması halkı mağdur ediyor.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine gitmek isteyen vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahta mevcut aydınlatma ışıklarının yanmaması halkı ve sürücüleri zor durumda bırakıyor.

indir-2.png

Saat 17.30'dan sonra karanlığa gömülen güzergahta çok sayıda aydınlatma direği bulunmasına rağmen uzun zamandır ışıkların yanmaması vatandaşların tepkisine yol açıyor.

Hem belediye hem de halk otobüslerinin son durağı olan yolda aydınlatma ışıklarının yanmaması olası kazalara da davetiye çıkarıyor.

indir-3.png

Gecenin ilerleyen saatlerinde tamamen karanlığa gömülen yolda göz gözü görmüyor. Otobüs bekleyen vatandaşların gelen araçların ışıklarıyla ancak önlerini görebildiği yolda, ışıkların neden yanmadığı merak ediliyor.

Gece yarısına kadar çalışan belediye otobüslerinin kullandığı yolda hem sürücüler hem de vatandaşlar zor anlar yaşarken onca aydınlatma direğine rağmen güzergahın karanlığa bir anlam verilemiyor.

indir-4.png

Yağmur, kar, gizli buzlanma olaylarının sıklıkla yaşandığı kış aylarında tehlike daha da büyüyor. Yaşlıların, hastaların, çocukların kuyruklar oluşturarak beklediği durak güzergahında önünü göremeyen vatandaşların bir kaza yaşamamaları işten bile değil.

Aydınlatma sorununun yaşandığı yolda bir kaza yaşanmadan önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, yetkililerden soruna bir çözüm bulunmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.