Diyarbakır Bağcılar Mahallesinde temizlik çalışması

Diyarbakır Bağcılar Mahallesinde temizlik çalışması

Bağlar Belediyesi, ilçenin yeni yüzü olan ve günden güne gelişmesiyle dikkatleri üzerine çeken Bağcılar Mahallesi’nde 3 büyük caddeyi kapsayan alanda toplu temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Temizlik bir şehrin aynasıdır. Tüm vatandaşlarımızdan çevreyi temiz tutmaları ve yere çöp atmamaları konusunda hassasiyet bekliyoruz. İlçemizi ancak hep beraber duyarlılık göstererek temiz tutabiliriz.” şeklinde değerlendirmede bulunarak bu yöndeki çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

Bağlar Belediyesi, 200 bine yaklaşan nüfusuyla Türkiye’nin en büyük mahallesi olan Bağcılar Mahallesi’nde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirmeye alan Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, büyük caddeler başta olmak üzere mahallenin bir çok noktasında çevreye duyarlı araçlar eşliğinde temizlik ekiplerinin katıldığı geniş kapsamlı çalışma gerçekleştirdi. Harfiyat ve çöpler toplanırken, sokak araları temizlendi. Sulama ve yıkama çalışmalarıyla yaşam alanları temiz hale getirildi.

Ahmet Kaya, Siverek ve Has Havar gibi ulaşım için önemli geçiş noktaları olan caddelerde gerçekleştirilen temizlik seferberliğine 30 personel katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.