Diyarbakır Bağcılar Mahallesinde yeni yapılan sokaklara parke taşı döşendi

Diyarbakır Bağcılar Mahallesinde yeni yapılan sokaklara parke taşı döşendi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Bağcılar Mahallesinde yeni yapılan sokaklar, kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmalarıyla ulaşım ve yaya geçişleri için elverişli hale getirildi.

Bağcılar Mahallesi’nde yenileme çalışmaları sürüyor. Yaz dönemi boyunca birçok cadde ve sokak asfaltlanırken yeni yapılan ara sokaklarda kaldırım inşa etme ve parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Mevsim koşullarının elverişli olmasından yararlanarak 1120 numaralı sokakta gerçekleştirilen çalışmalarla mahallede birçok sokak güzel görüntülere kavuşturuldu.

Bağlar halkının huzuru için yoğun bir çalışma programı yürüttüklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mevsim koşullarının da elverişli olmasını fırsat bilerek birçok bölgede çalışma yürütmeye devam ettiklerinin altını çizdi.

Hüseyin Beyoğlu, "Bizim için hizmetin zamanı ve mazereti yok. Yılın her günü şartlar ne olursa olsun sahadayız, her yerde vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Bağcılar Mahallemiz sadece Bağlar’ın olmayıp aynı zamanda Diyarbakır’ın örnek ve model yüzüdür. Burada yeni açılan yerleşim alanlarına yönelik olarak cadde ve sokakları güzelleştiriyoruz. Milletimize söz verdiğimiz üzere ilk günkü heyecanla tüm imkanlarımızla hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü Bağlar halkı hizmetin en güzeline layıktır." diye konuştu.

yeni-yapilan-sokaklara-parke-tasi-dosendi1638882083.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler