Diyarbakır Bağcılar Mahallesi’ndeki caddede 40 derece sıcaklıkta asfalt serimi

Diyarbakır Bağcılar Mahallesi’ndeki caddede 40 derece sıcaklıkta asfalt serimi

​Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, asfalt serim makinasının başına geçerek, çalışmalara katıldı.

Bağlar Belediyesi, ilçenin yeni yüzü olan Bağcılar Mahallesi’ndeki cadde ve sokakları asfaltlayarak güzelleştirmeye devam ediyor. 1216. Sokaktaki çalışmalara katılan Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, asfalt serim makinasının başına geçerek 40 dereceyi bulan sıcak hava altında ekiplerin mücadelesine destek verdi.

Bağlar Belediyesi, yeni imar yolları ve yeni yaşam alanların asfalt çalışmalarına devam ediliyor. Bu kapsamda 250 metre uzunluk ve 8 metre genişlikteki alanda toplam 360 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Beyoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 40 dereceyi bulan sıcak hava koşulları altında yürüttüğü çalışmaları takip etti. Asfalt serim ekibini tebrik eden Beyoğlu, çevrede bulunan vatandaşlarla da bir araya geldi. İlçenin hemen her yerinde devam eden hizmet çalışmaları olduğunu anlatan Beyoğlu, "Belediyemiz tüm imkanlarını halkın huzuru için seferber etmiş durumda. Yoğun bir gayretle çalışıyoruz. Nihayetinde millete ait olan kaynaklar milletin hizmeti için değerlendiriliyor. Asfalt ihtiyacı olan yerleri kendi kaynak ve imkanlarımızla asfaltlayarak ulaşıma elverişli hale getiriyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.