Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanından evladını PKK'den kurtaran anneye ziyaret

Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanından evladını PKK'den kurtaran anneye ziyaret

​Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, PKK tarafından 2018 yılında dağa kaçırılan oğluna kavuşan Ayşegül Biçer'i ziyaret ederek evladına kavuşması nedeniyle tebrik etti.

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan anneler arasında yer alan Ayşegül Biçer, Hüseyin Beyoğlu'nun her zaman yanlarında olduğunu dile getirerek teşekkür etti.

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki evlat nöbetine katılan anne Biçer'in oğlu Mustafa Biçer'in PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olmasının ardından, Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu Biçer ailesini ziyaret ederek yanlarında olduğunu belirtti.

Biçer ailesini ziyaret ederek verdikleri mücadele ve evlatlarına kavuşmaları nedeniyle tebrik eden Beyoğlu "Devletimiz güçlüdür. Bu haklı mücadelede her türlü imkanlarıyla ailelerimizin yanındadır. Bu zafer, kararlı bir duruş sergileyen anne ve babalarındır." dedi.

Evlat nöbetindeki mücadelelerine katkıda bulunan Beyoğlu'na teşekkür eden Biçer, "3 Eylül 2019 tarihinde başladığım mücadele rabbim bana zafere ulaşmayı nasip etti. İlk günden beri yanımızda olan maddi ve manevi olarak desteğini esirgemeyen Bağlar Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Beyoğlu, evladıma kavuştuktan sonra da evimize gelerek bizi bu süreçte ziyaret eden ilk isim oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Evlat hepimizin evladıydı, hepimizi kazandık. Rabbim diğer ailelere de evlatlarına kavuşmayı nasip eder inşallah. Mücadele sadece bizim değil, herkesin mücadelesidir." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler