Diyarbakır Bağlar Belediyesi çalışmalarına devam ediyor

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çalışmalarına devam ediyor

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanı Beyoğlu, evlerinde olan hasta vatandaşlar ile yeni çocukları doğan aileleri evlerinde ziyaret ederek moral verdi. Beyoğlu ayrıca, belediye aracılığıyla hazırlanan giysileri ihtiyaç sahibi ailelere takdim etti.

Bağlar Belediyesi, çetin geçen kış koşulları nedeniyle zorluk çeken vatandaşlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyenin kendi imkanları ve hayırseverlerin desteğiyle temin edilen kışlık giysiler, ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen ailelere takdim edildi.

Belediyenin giyim mağazasında düzenlenen törende aileler ve ihtiyaç sahibi çocuklarla bir araya gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yakından ilgilenerek samimi sohbetler gerçekleştirdiği çocukları kendi elleriyle giydirdi.

Beyoğlu, yaptığı açıklamada, "Mağaza personelimize talimat verdim. Buraya gelen aileler kendi ihtiyaçlarını kendileri belirleyerek ürün seçimini de kendileri yapıyor. Bu kış hiçbir çocuğumuz üşümesin diyoruz. İhtiyaçlarını karşıladığımız ailelerimizi ve çocuklarımızı bu kış şartlarında mağdur olmasınlar diye belediyemizin araçlarıyla getirip aynı şekilde evlerine kadar bıraktık” dedi.

Beyoğlu ayrıca, ilçede etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle dışarı çıkamayan hasta ve yaşlı vatandaşlar ile yeni çocuklu aileleri ziyaret etti.

Yollar ulaşıma açılıyor, mahsur kalanlara yardım eli uzatılıyor

Belediye ekiplerinin kırsal bölgelerdeki kar mesaisi aralıksız olarak devam ediyor. Karacadağ bölgesinde hazır bekletilen ekipler, yoğun tipi ve olumsuz hava koşullarıyla mücadele ederek bir yandan ulaşımı elverişli hale getirirken, diğer yandan mahsur kalan araçları ve vatandaşları kurtarıyor.

Beyoğlu, kar yağışı başladıktan sonra kırsalda 100’den fazla aracı kurtararak vatandaşların can ve mal güvenliğini sağladıklarına dikkat çekti. Tipi ve fırtına nedeniyle yüksek yerlerde yolların sürekli kapandığını belirten Beyoğlu, "Anlık müdahalelerle hem yolları açıyor, mahsur kalan araçları ve vatandaşlarımızı kurtarıyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum