Diyarbakır Bağlar Belediyesi giyim yardımında bulundu

Diyarbakır Bağlar Belediyesi giyim yardımında bulundu

Bağlar Belediyesi, belediyeye ait olan giyim mağazası aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımında bulundu.

Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu'nun katılımıyla ihtiyaç sahibi 30 çocuğa kışlık giysi ve ayakkabı ihtiyacı karşılandı.

Belediye 2019 yılından bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşlara 25 milyon TL değerinde ayni ve nakdi destek sağlayarak 60 bin kişiye de giysi desteğinde bulunduklarını kaydetti.

Birçok belediye tarafından uygulanan koli ve paket şeklindeki yardımları kaldıran Bağlar Belediyesi, bunun yerine vatandaşlara alışveriş çekleri veriyor.

Son üç yılda halka 25 milyon TL değerinde ayni ve nakdi destek sağlayıp 60 bin kişiye giysi katkısı gerçekleştirdiklerini söyleyen Beyoğlu, "1 Koli ve paket olayı vatandaşı rencide ediyordu. Bu yüzden bunu kaldırarak anlaşma yaptığımız marketler üzerinden alışveriş çekleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Vatandaşımız, sigara ve alkol hariç istediği tüm alışverişi bu kartlarla gönül rahatlığıyla yapabiliyor. Telefonum 24 saat tüm vatandaşlarımıza açık. Yine belediyemizin ilgili birimleri aracılığıyla gelen talepleri zaman kaybetmeden imkanlar dahilinde karşılıyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.