Diyarbakır Bağlar Belediyesinden "asfalt" çalışması

Diyarbakır Bağlar Belediyesinden "asfalt" çalışması

Bağlar Belediyesi 2021 yılında ilçe merkezinde 37 kilometreye karşılık gelen 57 bin ton asfaltlama hizmeti gerçekleştirerek cadde ve sokakları yenilerken kırsala 65 kilometreyi bulan yeni yollar kazandırdı.

2021 yılı içerisinde 36 mahalle ve 92 mezradan oluşan 128 kırsal yerleşim yerine 65 kilometre tutarında yeni yollar kazandırarak ulaşım sorununu çözen Bağlar Belediyesi, menfez köprü ve beton boru çalışmalarıyla geçmiş yıllarda yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırdı.

İlçe merkezinde 12 mahallede 37 kilometreye karşılık gelen 57 bin ton asfaltlama çalışması yapılarak yollar elverişli hale getiren Bağlar Belediyesi, parke taşı ve kaldırım yenileme çalışmalarıyla yaşam alanları güzelleştirdi.

Bağlar’daki merkez ve kırsal mahalle muhtarları yapılan hizmetler ile Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun uyguladığı gönül ve sosyal belediyeciliği değerlendirdi.

Yunus Emre Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Taşar, hizmetle ilgili tüm taleplerin zaman kaybedilmeden yerine getirilmesinin belediyeye ve başkana karşı güven oluşturduğunu ifade ederek, "Caddelerimiz asfaltlandı. Yollarımız yenilendi ve güzelleştirildi. Başkanla randevusuz olarak istediğimiz vakit hiçbir engel olmadan görüşebiliyoruz. Zor durumdaki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Her şeyden önemlisi günün her saatinde halkın içerisinde, herkesi dinliyor. Memnun değiliz dersek vicdansızlık olur. İnşallah daha güzel hizmetlere imza atar." ifadelerini kullandı.

Kırsalda Ağaçgeçidi Mahallesi’nin muhtarı Songül Doğan ise, "Bağlar Belediyesi mahallemize ciddi hizmetler yaptı. Yollarımız yenilendi, yeni yollar yapıldı. Ekipler çok iyi çalışıyor. Bazı taleplerimiz daha var, inşallah bunlar da 2022 yılında yerine getirilecek." şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Bağlar Belediyesi’nin devlet kurumlarında klasik hale gelen bürokratik engel ve işlemleri ortadan kaldırarak herkesin rahatlıkla hizmet alabileceği bir anlayışı hâkim kıldığını kaydeden Gömmetaş Mahalle Muhtarı İsmet Demirkol, "Bizim için önemli olan hizmet yapılmasıdır. Bağlar Belediyesi ekipleri bu noktada çok iyi çalışıyor. Belediye başkanımız üzerine düşeni fazlasıyla yerine getiriyor. Verdiği talimatlarla çok kısa zamanda çözüm üretiyor. Tabi bazı sorunlarımız daha var. Bunları da 2022 yılında çözeceğini söyledi. Biz kendisine güveniyoruz." dedi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun hem hizmet ettiğini hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara sahip çıktığının altını çizen 5 Nisan Mahalle Muhtarı Mehmet Karahan ise "Mahallemizin cadde ve sokakları uzun yıllar sonra asfaltlandı. Bozuk olan kaldırım ve ara sokaklar yenilendi. Bana göre en önemlisi Hüseyin Başkanın ortaya koyduğu sosyal belediyeciliktir. İhtiyaç sahiplerini eşi Dürdane hanımla beraber ziyaret ederek destek oluyor. Diğer kurumlarla iletişime geçerek hasta ve yaşlılardan yetimlere kadar herkese yardım eli uzatıyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.