Diyarbakır Bağlar Belediyesinden esnafa teşekkür plaketi

Diyarbakır Bağlar Belediyesinden esnafa teşekkür plaketi

​Bağlar Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği ve geçen yıl 6 binden fazla öğrenciye giyim desteği sağladığı sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunan esnafa plaket takdim edildi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin öğrencilere yönelik sosyal sorumluluk projelerine giyim ve ayakkabı desteği sağlayan esnafı ziyaret etti.

Suriçindeki Balıkçılarbaşı bölgesinde bulunan Feridun Kaplan ve Hüseyin Bozdağ isimli esnaflara anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etme gereği duyduklarını belirten Başkan Beyoğlu, plaket ve hijyen seti takdim etti.

Esnafın tutumunu takdirle karşıladıklarını belirten Beyoğlu, “Belediye olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerine giyim ve ayakkabı desteğiyle katkıda bulunan bu kardeşlerimizin tutumu toplumsal dayanışma ruhunun en güzel örneğini oluşturmaktadır.” dedi.

“Sosyal dayanışma hem dinimizin emri hem de kültürümüzün bir yansımasıdır” ifadelerini kullanan Beyoğlu, belediye olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerine, giyim ve ayakkabı desteğiyle katkıda bulunan esnafların sergilediği tutumun, toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini oluşturduğunu kaydetti.

Başkan Beyoğlu’na Teşekkür Ettiler

İhtiyaç sahibi vatandaşlara karşı sosyal sorumluluklarını yerine getirdiklerine dikkat çeken esnaf ise,  “Bizi ziyaret ederek plaket ve hijyen seti hediye eden başkanımıza bu anlamlı davranışından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bu yöndeki desteklerimizi sürdüreceğiz” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

Başkan Beyoğlu, plaket takdiminin ardında çevredeki esnafları ziyaret edip kısa bir süre sohbet ettikten sonra bölgeden ayrıldı.

İLKHA


Diyarbakır Bağlar Belediyesinden esnafa teşekkür plaketi

Diyarbakır Bağlar Belediyesinden esnafa teşekkür plaketi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.