Diyarbakır Bağlar Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine yardım

Diyarbakır Bağlar Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine yardım

Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda ve temel gıda ürünlerinden oluşan ihtiyaçlarını temin ederek ziyaret ettiği evlerinde kendilerine ulaştırdı.

Covid-19 salgını kapsamında Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda İçişleri Bakanlığı'nca alınan kararlar gereği sokağa çıkamayan 65 yaş üstü, engelli, kronik hasta, hamile ve maddi durumlarının elverişsiz olması nedeniyle ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yönelik destekler kapsamında bugüne kadar bin 600 hanenin ihtiyaçlarını karşılayan Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, bu kez Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerini gıda paketleriyle beraber evlerinde ziyaret ederek sevindirdi.

Yeniköy Mahallesi'nde ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret eden Beyoğlu, Covid-19 tedbirlerine uygun olarak maske ve eldiven kullanıp sosyal mesafe kuralına uyarak vatandaşlara gıda ve temel ihtiyaç ürünlerinden oluşan paketleri teslim etti.

Sosyal ve gönül belediyeciliği konusundaki uyarıları esas aldıklarını belirten Beyoğlu, "İhtiyaç sahibi hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılayıp evlerinde ziyaret ederek ulaştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bunları lütuf olarak görmüyoruz, aziz milletimize karşı görev olarak kabul ediyoruz. Sosyal ve gönül belediyeciliğine devam edeceğiz." dedi.

İLKHA


Diyarbakır Bağlar Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine yardım

Diyarbakır Bağlar Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine yardım

Diyarbakır Bağlar Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine yardım

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.