Diyarbakır Bağlar çocukların oyun parkı talebi yerine getirildi

Diyarbakır Bağlar çocukların oyun parkı talebi yerine getirildi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde park talebinde bulunan çocukların talepleri belediye tarafından kısa sürede yerine getirildi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun mahalle ziyareti sırasında, “burada oyun oynayacak bir alanımız yok” diyerek talepte bulunan çocukların isteği üzerine belediye tarafından kısa sürede Selahaddin Eyyubi Mahallesi’ne yeni çocuk oyun parkı kazandırıldı.

Bağlar Belediyesi, ilçede çocukların oyun oynayabilecekleri alanlar kazandırmaya devam ediyor. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle ziyareti sırasında sohbet ettiği çocukların talebinin zaman kaybedilmeden yerine getirilmesi için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek, Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde bakımsız durumda olan alanı önce modernize ederek kauçuk döşedi, ardında da çocuk oyun grupları monte ederek mini bir oyun parkına dönüştürdü. Bir süre önce atıl durumda olan alan, çocukların eğlenerek oyun oynadığı ve huzurlu vakit geçirebildiği bir alan haline geldi.

Talebin çocuklar tarafından mahalle ziyareti sırasında kendisine ulaştırıldığını anlatan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çocukların taleplerini yerine getirdiklerini söyledi.

Çocukların, dünyanın en masum varlıkları olduğunu belirten Beyoğlu, "Her ziyaretimizde çocuklara ayrı bir önem verip taleplerini dinliyoruz. Burada da haklı bir şekilde oyun parkı istemişlerdi. Çocuklar mutlu ve huzurlu olursa, şehrimiz huzurlu olur ve gelişir. Onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize o zaman. İlçemizde atıl durumda bulunan alanları çocuklarımız için değerlendirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bugün bölgemizde çok şükür huzur var ortamı sağlanmıştır. Bağlar’ımız artık olumsuz görüntülerle değil, yaşama değer katan güzelliklerle gündemdedir. Çocukların mutlu olduğu huzurlu bir dünya için çalışıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.