Diyarbakır Bağlar'da üstyapı çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır Bağlar'da üstyapı çalışmaları devam ediyor

Bağlar Belediyesi, ilçenin ve kırsal mahallelerin uzun yıllara dayanan üstyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için hizmetlerini sürdürüyor.

Bağlar Belediyesi, merkezde bir mahallenin kaldırımları yenilendi, kırsalda ise iki mahallede boru döşeme çalışmaları yapılarak bir mahalleye de yeni yol kazandırıldı.

Merkez Yeniköy ve Bağcılar Mahallelerinde bazı sokakların tahrip olan kaldırımları yenilenerek parke taşlarıyla döşendi. Uzun yıllardır yenilenmediği için kullanılamaz hale gelen kaldırım ve parke taşlarının modernize edilmesi mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Övündüler Mahallesi'ne bağlı Tokaçlı Mezrası'nda vatandaşlar tarafından hayata geçirilen yeni yapıların bulunduğu bölgeye 400 metre uzunluğunda yeni ve kullanışlı yol kazandırıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal yerleşim yerlerinde de hizmet çalışmalarına devam ederek vatandaşların taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Siverek yolunu Karahan Mahallesi'ne bağlayan yolda beton borular döşenerek su ve sel taşkınlarına karşı önlem alındı. Kırsal Körtepe Mahallesi'nde de beton boru döşeme çalışmaları yapılarak geçmiş yıllarda yaşanan olumsuzluklar ortadan kaldırıldı.

Mevsim ve hava koşulları ayrımı yapmadan hizmeti sürekli hale getirdiklerini belirten Başkan Hüseyin Beyoğlu, "Fedakârca bir ruh ve yüksek bir azimle görev yapan birimlerimizin gayretleriyle Bağlar'da pratik ve çözüm odaklı hizmet anlayışını hâkim kıldık. Nerede hizmete ihtiyaç varsa biz orada olmaya devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.