Diyarbakır Bağlar’da zincirleme kaza: 4 yaralı

Diyarbakır Bağlar’da zincirleme kaza: 4 yaralı

​Diyarbakır Bağlar ilçesinde hız yapan araç şoförü, 4 araca çarparak durabildi. Kazada 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde hız yapan araç şoförü, 4 araca çarparak durabildi. Kazada, 4 kişi yaralanırken büyük çapta hasar meydana geldi.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Bağcılar Mahallesi Amid Caddesi'nde gelen 34 SN 3612 plaklı otomobil sürücüsü süratli bir şekilde Yenihal Caddesi'nde seyir halinde olan 56 FT 687 araca daha sonra, 06 DM 8217 araca çarptıktan sonra park halindeki 21 DU 272 plaklı araca çarparak durabiliyor.

20 R 8906 plakalı araca ise 06 DM 8217 araca çarptı, kazada yaya halinde olan bir kadın 2 araç arasında kalarak yaralandı. Haber verilesi üzerine kaza yerine gelen ambulans yaralıların tedavileri ayaküstü yapılırken kadının hastaneye kaldırıldığı sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaşanan zincirleme kazanın görgü tanığı Sezai Güler, 34 SN 3612 plakalı aracın çok süratli geldiğini ileri sürerek, “Siyah araca çarptı daha sonra transite vurdu. Transitte önündeki araca vurdu. Mavi araba da park halinde araca vurarak durabildi.  İki aracın arasında sıkışan kadını hemen gidip çıkardık, hayatı tehlikesi yoktu.” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA



























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.