Diyarbakır caddeleri bahara hazır

Diyarbakır caddeleri bahara hazır

Yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgınına karşı mücadelesini sürdüren merkez Bağlar Belediyesi, bir yandan da belediyenin diğer hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor.

İlçedeki parklar, refüjler ve caddelerde bulunan çimlerin bakımı ve yenilenmesi yapılarak bahar dönemine hazırlandı. Oluşan renkli görüntüler güzel bir tablo oluşturdu.

Bağlar Belediyesi, Covid-19 salgını tedbirlerinin yarattığı yoğunluğa rağmen belediyeye ait diğer hizmetleri de ara vermeden sürdürüyor. Yeni ekilen çimler ile bakımı yapılan çimlerden sonra park, cadde ve refüjlerde baharı müjdeleyen renkli görüntüler çıktı.

Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler park, cadde ve refüjlerde çalışma yaparak yabancı ot temizliği, budama, çim biçme ve ekim çalışmaları yaptı. Oluşan renkli görüntüler ferah bir tablo oluşturuyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, her şeye rağmen hayatın devam ettiğine dikkat çekerek bu nedenle belediye hizmetlerini aksatmadan ilçeyi bahar dönemine ve yaz mevsimine hazırlamaya çalıştıklarını kaydetti.

İlçede bulunan park, cadde ve refüjlerde gerekli bakım ve yenileme çalışmalarının yapıldığını anlatan Beyoğlu, "Ekiplerimiz her gün yabancı ot temizliği, budama, çim biçme ve ekim çalışmaları yapıyor. Parklarımız ve caddelerimiz insanın içini ferahlatan, göz kamaştıran renkli görüntüler kazandı. Bununla ilgili çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Beyoğlu, "Vatandaşlarımız kendi sağlıklarını korumak amacıyla alınan tedbirler gereği bu güzel tablodan yararlanamıyor. Ama inanıyoruz ki bu zor günler kısa zamanda son bulacak ve vatandaşlarımız bu güzelliklerin tadını çıkaracak. Bu yüzden biraz daha sabırla ve tedbirlere uyarak evde kalmalarını rica ediyoruz. Her darlığın sonunda bir ferahlık vardır." ifadelerini kullandı.

İLKHA


Diyarbakır caddeleri bahara hazır

Diyarbakır caddeleri bahara hazır

Diyarbakır caddeleri bahara hazır

Diyarbakır caddeleri bahara hazır

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.