Diyarbakır esnafı Corona virüs tedbirlerine uyuyor

Diyarbakır esnafı Corona virüs tedbirlerine uyuyor

Merkez Bağlar Belediyesi, hükümetin ilan ettiği yeni tip Corona virüs önlemleri kapsamındaki denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, hükümetin açıkladığı Corona virüs önlemleri kapsamında bir yandan fiyatlarla ilgili uyarılar yaparken, diğer yandan da kapalı olması gereken iş yerleri ile ilgili kontroller gerçekleştiriyor.

Esnafın büyük çoğunluğunun ilan edilen uyarı ve kurallara uyduğu gözlenirken, toplum sağlığını tehdit edecek şekilde davrananlara ise uyarılar yapılıyor.

"Vatandaşlarımız duyarlı davranıyor"

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, esnafların Corona virüs ile ilgili tedbir ve kurallara uygun davranmasının toplumun sağlığı açısından sevindirici olduğunu kaydetti.

Beyoğlu, "Panik yok tedbir var, sloganı ile hareket ediyoruz. Ekiplerimiz sahada gerekli çalışmaları yapıyor. Gerekli tedbirleri almakla birlikte hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen tüm ihbar ve talepleri değerlendiriyoruz. Devletimizin belirlediği tedbirlere vatandaşlarımız uyuyor. Bu konuda vatandaşlarımız çok duyarlı davranıyor. Bundan ötürü esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

"Vatandaşlarımız panik yapmadan tedbirlere uymalıdır"

Vatandaşlardan kurallara uymalarını isteyen Beyoğlu, "Türkiye'miz, virüse karşı dünyada ilk tedbir alan ülkelerin başında geliyor. Devletimiz tüm kurum, kuruluş ve unsurlarıyla dünya üzerinde örnek sayılabilecek bir mücadele ortaya koymaktadır." ifadelerini kullandı.

Beyoğlu, "Biz de belediye olarak aldığımız tedbirler ve yaptığımız çalışmalarla bu sürece katkıda bulunmaya gayret ediyoruz. Allah'ın izniyle devletimiz ve milletimiz bu işin altından başarıyla kalkacak ve bu süreci hep beraber atlatacağız. Alınan önlemlerin başarıya ulaşması için vatandaşlarımıza büyük iş düşüyor. Zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım, temizliğe titizlikle dikkat edelim. Panik yapmadan ama tedbir alarak yaşantımıza devam edelim. Bu işin başından beri büyük bir mücadele ortaya koyan ve takdir toplayan Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'nın ifadesiyle virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir." şeklinde konuştu.

İLKHA


Diyarbakır esnafı Corona virüs tedbirlerine uyuyor

Diyarbakır esnafı Corona virüs tedbirlerine uyuyor

Diyarbakır esnafı Corona virüs tedbirlerine uyuyor

Diyarbakır esnafı Corona virüs tedbirlerine uyuyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.