Diyarbakır Kayapınar M. Akif Ersoy Anadolu İHL öğrencilerinden şiir dinletisi

Diyarbakır Kayapınar M. Akif Ersoy Anadolu İHL öğrencilerinden şiir dinletisi

Diyarbakır Kayapınar Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından "Bir Bahar Akşamı" şiir dinletisi düzenlendi.

Diyarbakır’ın Merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından "Bir Bahar Akşamı" isimli şiir dinletisi düzenlendi.

Kayapınar İlçe Müftülüğü Kongre Merkezinde düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mansur Kendal, Ramazan Tekdemir ile Necdet Güler, Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Ensar, Sur Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gülsever, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kasım Kurt'un Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, erkek ilahi korosu ve kız ilahi grubunun seslendirdiği ilahilerle devam etti.

Okul Müdürü Seyfettin Ay ve yardımcısı Hamit Öztekin, Sezai Karakoç'un "Sürgün ülkelerden başkentler başkentine" şiirini okudu. Öğrenciler ise, “Ben Anadolu”, “Her Şey Sende Güzel”, “Acı ve Kaldırımlar” şiirlerini seslendirdiler.

Okul Müdürü Seyfettin Ay bir konuşma yaparak, sosyal kültürel etkinliklerde büyük hedefleri ve idealleri olan insanların bu kurumlarda yetişeceğini belirterek, "İmam hatipli olmak bir ayrıcalıktır. Bunun semeresini önümüzdeki yıllarda inşallah alacağız. İmam hatiplilerin bazı yerlerde olumsuz birtakım şeylerle anıldıklarını biliyoruz.  Bu nedenle istiyoruz ki imam hatipliler sürekli başarılarla anılsın." dedi.

Program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

İLKHA

























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.