Diyarbakır Kocaköy’de uyuşturucu tacirlerine baskın: 4 gözaltı

Diyarbakır Kocaköy’de uyuşturucu tacirlerine baskın: 4 gözaltı

Diyarbakır’da uyuşturucu tacirlerine yapılan baskında, toplamında 467 kilo esrar ele geçirilirken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesi Arkabaşı ve Tepecik köylerinde şüpheli kişilere ait arazi, ev ve yol kontrollerinde yapılan aramada, 466 kilo 80 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kili gözaltına alındığı belirtildi.  

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Arkbaşı köyünde ikamet eden şüpheli bir kişinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada 30 bin 650 gram kubar esrar ve 20 bin gram toz esrarın ele geçirildiği bildirildi.

Daha sonra uyuşturucu maddeleri kaçırmaya çalışırken köy içerisinde yakalanan bir kişinin üzerinde bulunan poşetler içerisinde yapılan aramada 32 bin 900 gram kubar esrar ve siyah poşetler içerisinde 22 bin 790 gram kubar esrarın ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, yapılan yol kontrol ve araç aramasında, 2 şüpheliye ait 72 bin 060 gram kubar esrar ve Tepecik köyünde ikamet eden şüpheli bir şahısa ait arazide 205 bin 150 gram kubar esrar ile 83 bin 250 gram toz esrar olmak üzere toplam 363 bin 550 gram kubar esrar maddesi ile 103 bin 250 gram toz esrar maddesi ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında, olay ile ilgili 4 şüphelinin gözaltına alındığı ifade edilerek, baskınlar ile ilgili olarak adli işlemlere devam edildiği belirtildi.

İLKHA













Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.