Diyarbakır Silvan'da kayıp çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Diyarbakır Silvan'da kayıp çocuğu arama çalışmaları sürüyor

​Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde geçtiğimiz gün kaybolan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ı arama çalışmalarına 2'nci günde devam edildi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde hayvanları otlatmaya götürdükten sonra kendisinde haber alınamayan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ı arama çalışmalarına 2'nci günde devam edildi.

Silvan'ın Çatakköprü (Malabadi) mahallesinde 1 Temmuz Pazar günü, 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz, hayvanları otlatmaya götürdükten sonra kendisinde bir daha haber alınamadı.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine ilk olarak 2 arama kurtarma aracı ve 10 kişilik arama kurtarma personeli yönlendirildi. Olayın ilk günü ve dün geç saatlere kadar devam eden arama çalışmalarına bugün de devam edildi.

Arama çalışmalarına 2 arama kurtarma aracı, bir adet insansız hava aracı, bir adet anfibik araç, 18 kişilik AFAD arama kurtarma timi, 4 kişilik UMKE personeli, 3 kişilik 112 personeli, 50 Güvenlik Korucusu ve 6 kişilik Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma personeli ve jandarma ekipleri eşlik ediyor.

Silvan Çatakköprüde bulunan sulama kanallarında çalışmaların daha sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla DSİ tarafından baraj kapakları kapatılarak suyun akışı geçici olarak durduruldu.

Arama çalışmaları Çatakköprü ve Başdeğirmen mahallelerine yoğunlaştırılırken şu ana kadar Yılmaz'ın izine rastlanmadı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler