Diyarbakır Umut Kervanı evi yanan aileye yardım eli uzattı

Diyarbakır Umut Kervanı evi yanan aileye yardım eli uzattı

​Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'nde ikamet eden ve geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Kurtboğan ailesine Umut Kervanı yardım elini uzattı.

Yaklaşık 2 hafta önce meydana gelen yangın sonucu kullanılamaz hale gelen evlerinin boya, elektrik tesisatı, kapı, pencere, perde ve halı ihtiyaçlarını karşılayan Diyarbakır Umut Kervanı, 4 nüfuslu Kurtboğan ailesini sevindirdi.

Yaptıkları yardım ile ilgili bilgi veren Diyarbakır Umut Kervanı yetkililerinden Mücahit Turgut, evi yanarak mağdur duruma düşen 4 nüfuslu Kurtboğan ailesinin ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ve imkânları ölçüsünde yardım yaptıklarını belirtti.

Turgut, "Diyarbakır Umut Kervanı olarak yaklaşık 2 hafta önce bize müracaat eden evi yanan ailenin evine geldik. Evi yanan ailenin bütün ihtiyaçlarını karşıladık. Ev kullanılamaz haldeydi. Evin perdelerini, ütüsünü, elektrik süpürgesini, halılarını, elektrik tesisatını ve boyasını yeniledik. Bu konuda bizlere yardımlarını sunan hayırseverlerden Allah razı olsun. Halkımızın Umut Kervanına desteklerini bekliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.