Diyarbakır Umut Kervanı "Ramazan Umut Olsun" sloganıyla yüzlerce aileye umut oldu

Diyarbakır Umut Kervanı "Ramazan Umut Olsun" sloganıyla yüzlerce aileye umut oldu

​Bu yıl "Ramazan Umut Olsun" kampanyasıyla yola çıkan Diyarbakır Umut Kervanı, yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye Ramazan ayı öncesinde gıda kolisi, kahvaltılık ürünler, kırmızı et ve ekmek yardımında bulundu.

Yaptığı yardım çalışmalarıyla takdir toplayan Diyarbakır Umut Kervanı, Ramazan ayı öncesinde başlattığı "Ramazan Umut Olsun" kampanyası dahilinde hayırseverlerin katkılarıyla yüzlerce aileye yardım ulaştırarak onları sevindirdi.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi, Müslümanların fitre ve zekatlarıyla ihtiyaç sahibi ailelerin mutluluklarına ortak olabileceklerini hatırlattı.

Mübarek Ramazan ayının hayrından istifade edebilmek için çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Elelçi "Bu Ramazan ayında 'Ramazan Umut Olsun' sloganıyla yola çıktığımız çalışmamızın tüm hazırlıklarını tamamladık. Özellikle bu mübarek Ramazan ayının bereketinden yararlanmak için hayırseverlerin yapmış oldukları desteklerle bugün bizleri bekleyen yüzlerce hatta binlerce aileye yardım paketlerimizi ulaştıracağız." dedi.

"Zekât ve fitre ayı dediğimiz Ramazan'da tüm hayırseverlerin bu mutluluğa ortak olmalarını istiyoruz"

Ulaştırdıkları yardım paketleriyle yüzlerce aileyi sevindirdiklerini belirten Elelçi "Gözleri yollarda olan ihtiyaç sahibi aileler, iftar ve sahur sofralarına yapılacak yardımları beklemekteler. Bugünlerini mutluluğa çevirmek için umutla bekleyen muhtaç ailelere hazırlamış olduğumuz gıda ve kahvaltılık paketleri ile kırmızı etleri inşallah ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.

Diyarbakır merkez ve taşra ilçelerinde bulunan üye ve gönüllüleriyle birlikte yardım çalışmalarını gerçekleştirdiklerini vurgulayan Elelçi, hayırseverlerde seslenerek şu ifadeleri kullandı:

"Tüm hayırseverleri de bu hayırdan pay almaları için çağrıda bulunuyoruz. Listelerimizde binlerce mağdur aile mevcut. Dolayısıyla zekât ve fitre ayı dediğimiz bu ayda tüm hayırseverlerden bu hayra, berekete ve mutluluğa ortak olmalarını istiyoruz. Ben tekrar tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim onların mükafatlarını kat kat versin. İnşallah bu çalışmalarımıza da Ramazan ayı boyunca devam edeceğiz."


Diyarbakır Umut Kervanı

Diyarbakır Umut Kervanı

Diyarbakır Umut Kervanı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler