Diyarbakır Umut Kervanı yetim ve muhtaçlar yararına kermes düzenleyecek

Diyarbakır Umut Kervanı yetim ve muhtaçlar yararına kermes düzenleyecek

Diyarbakır Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına “Hayat Birlikte Güzeldir” temasıyla kentte düzenleyeceği kermese Diyarbakır halkını davet etti. Kermesin 6 gün süreceği öğrenildi.

Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi yaptığı açıklamada, düzenlenecek olan kermesin gelirini muhtaç, yetim ve çaresiz ailelere yardım etmek amacıyla kullanacaklarını söyledi.

13-18 Mayıs'ta, 15 Temmuz Şehitler parkında, 10.00 ile 21.00 saatleri arasında yapılacak kermese başta Diyarbakırlılar olmak üzere herkes davet edildi.

Elelçi, " 'Hayat Birlikte Güzeldir’ sloganıyla çıktığımız bu hayırlı ve güzel çalışmada Diyarbakır Umut Kervanı olarak muhtaç, yetim ve kimsesizler adına düzenleyeceğimiz kermese başta Diyarbakır halkımızı ve tüm hayırseverleri davet ediyorum. Düzenleyeceğimiz ‘Hayat Birlikte Güzeldir’ kermesimi mağdur, çaresiz, kimsesiz ve yetim olan bu ailelerimize destek gayesiyle yapılacaktır. Düzenleyeceğimiz 'Hayat Birlikte Güzeldir' kermesimiz 13-18 Mayıs tarihleri arasında 15 Temmuz Şehitler parkında, sabah 10.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında 6 gün sürecek bu kermesimize başta Diyarbakır esnafımız, hayırseverlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlardan bu hususta da desteklerini ve bağışlarını bekliyoruz. Rabbim şimdiden yapacağınız ve katkı sunacağınız bu hayırlı işe kendi katında kabul etsin. Kermesten elde edilecek olan gelirlerle muhtaç, yetim, çaresiz ailelere destekte bulunacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.