Diyarbakır Valiliğinden Lice açıklaması

Diyarbakır Valiliğinden Lice açıklaması

PKK'li gruplarca trafiğe kapatılan Diyarbakır Bingöl karayolu ile ilgili olarak Diyarbakır valiliği bir açıklama yaparak, olaya müdahale edildiğini ve yolların açıldığını duyurdu.

DİYARBAKIR -  PKK'nin kontrol noktası olarak kullandığı çadırlarda bulunan flamalara el konulmasını bahane ederek, yolları kapatan PKK'li gruplara müdahale gecikmedi.

Olay sonrası bölgeye sevk edilen askerlerce müdahale edilen olay ile ilgili olarak bir basın açıklaması yayınlayan Diyarbakır Valiliği, " Söz konusu olayla ilgili güvenlik güçlerimiz derhal müdahalede bulunmuş ve yol trafiğe açılmıştır. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir." açıklamasında bulundu.

Açıklamada,  dün (01.07.2014),  saat 05.10  sıralarında bez parçaları olarak ifade edilen flamalara el konulduktan sonra PKK'li 10-15 kişilik bir grup tarafından, Diyarbakır-Bingöl Karayolu Çağıl mezrası yol ayrımının aynı gün  saat 07.40’da yolun kesilerek trafiğe kapatıldığı belirtilmiş, olay sonrası bölgeye giden askeri birlikler tarafından olaya müdahale edilerek yolun trafiğe açıldığı belirtilerek, "Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir." denildi. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.