Diyarbakır Valisi Hazro Kaymakamını Ziyaret Etti

Diyarbakır Valisi Hazro Kaymakamını Ziyaret Etti

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Hazro Kaymakamlığına yeni atanan Ahmet Özay'ı makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

DİYARBAKIR- Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Hazro Kaymakamlığına yeni atanan Ahmet Özay'ı makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar dileyerek, ilçede yürütülmekte olan çalışmalar hakkında brifing aldı.

 

Bir süre Kaymakamlık çalışanları ve vatandaşlar ile sohbet eden Vali Toprak, daha sonra Kaymakamlık makamına geçerek Kaymakam Özay'a yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. İlçedeki kurum müdürleri ile görüşüp, yapılan çalışmalar hakkında İlçe Kaymakamı Ahmet Özay'dan bilgi alan Vali Toprak, Hazro İlçesi'nin liseye devam eden öğrencilerin ihtiyaçları için 32 derslikli lise yapımı çalışmasında sona yaklaştıklarını ve yakın bir zamanda ihalesine çıkılacağını, ilçeye yakın bir zamanda yeni bir anaokulu açılacağını ve bu çalışmaların 15 gün içinde bitmesini beklediklerini, Sarı Erik Köyü'ndeki okul inşaatının da devam ettiğini söyledi.

 

2012 yılında gerek Maliye Bakanlığı gerekse Genel Bütçe'den ayrılan ödenekler ve KÖYDES projesi çerçevesinde Hazro İlçesi'nde de çok önemli asfalt, stabilize, içme suyu vb hizmetler yapıldığını ifade etti. İlçeye hastane yapılması konusundaki çalışmaların Sağlık Bakanlığı'nca yürütüldüğünü söyledi.

 

Toprak, Hazro İlçesi girişinde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden yeni yol çalışması ile 2,4 Km'lik 1. Kat asfalt çalışmalarını inceledikten sonra ise Diyarbakır'a hareket etti. (Osman İçli-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.