Diyarbakır Valisi kanaat önderleriyle bir araya geldi

Diyarbakır Valisi kanaat önderleriyle bir araya geldi

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy kanaat önderleri ile öğle yemeğinde bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy kanaat önderleri ile öğle yemeğinde bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Devlet Su İşleri (DSİ) misafirhane salonunda düzenlenen yemekli toplantıya Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, il ve ilçelerde bulunan kanaat önderleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Aksoy, “Diyarbakır'ın her ilçesinden kanaat önderi olarak burada bulunan ve Diyarbakır’da çeşitli faaliyetlerde her zaman önemli görevler üstlenen sizlerle bir araya gelebilmek için her zaman çaba sarf ediyoruz. Bu davetimize icabet ederek geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada sohbet edeceğiz, beraber yemek yiyeceğiz, sizlerin bizlere aktaracağı hususları not edeceğiz ve bizler de almış olduğumuz bu notlarımızı ilgili yerlere aktaracağız. Ben tekrar davetimize icabet ederek katıldığınız için hepinize hoş geldiniz diyorum, teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kanaat önderleri, yemeğin ardından yapılan toplantıda, bulundukları bölgenin sorunlarını dile getirerek, beklentilerini ve taleplerini Vali Aksoy'a iletti.

Talepleri tek tek dinleyerek not eden Aksoy, gerekli çalışmaların imkânlar ölçüsünde en kısa zamanda yapılacağını söyledi.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler