Diyarbakır valisi muhtarlarla bir araya geldi

Diyarbakır valisi muhtarlarla bir araya geldi

​Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, merkez ve taşra mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu geldiği Silvan ilçesinde, kaymakamlık ziyaretinin ardından, beraberindeki heyet ile merkez ve taşra mahalle muhtarları ile Silvan Belediyesi Toplantı Salonu'nda bir araya geldi.

Silvan Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Diyarbakır Valisi Güzeloğlu’nun yanı sıra Silvan Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Adem Çelik, Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşleyen, kamu kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Güzeloğlu, PKK’nin ve ötekilerin, milletin kalkınmasını, gelişmesini, zenginleşmesini engellediğini belirterek milletin el ele verdiği taktirde güzel bir geleceğin gerçekleşeceğini ifade etti.

Güzeloğlu, “Türkiye büyük bir dönüşüm ve değişim içinde küresel bütün istikrarsızlıklara ekonomik sıkıntılara rağmen Türkiye ekonomisi bu yılı da yüzde 7 en az büyümeyle tamamlayacak. Ve bu ülkenin her bir köşesinde olduğu gibi Diyarbakır’da da Silvan’a da görüyorsunuz yatırım olarak hizmet olarak, alt yapı ve üst yapı olarak dönüyor. Aslında biz Diyarbakır’da Silvan’da birçok meseleyi çoktan aşmalı ve geride bırakmalıydık ve çok yeni şeyleri konuşmalıydık. Ama bu milletin geleceğe doğru büyük yürüyüşünü birlik ve beraberliğini milletin hizmet alma hakkını ve hürriyetini kast eden ve ihanet eden terör örgütleri, PKK ve ötekileri bu milletin kalkınmasını, gelişmesini, zenginleşmesini engellediler. Bu millete ihanet ettiler. Bu büyük millet el ele verdiği zaman bütün hedefleri elde edecek ve inşallah güzel bir geleceği hep birlikte gerçekleştirecek. Silvan ve Diyarbakır sadece Türkiye’nin değil dünyanın sayılı bir üretim merkezi olacak. ” dedi.

Vali Güzeloğlu’nun konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler