Diyarbakır Valisi Su: Bu yıl kenti ziyaret eden turist sayısı bir milyonu geçti

Diyarbakır Valisi Su: Bu yıl kenti ziyaret eden turist sayısı bir milyonu geçti

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Bismil’de devam eden proje ve yatırımları inceledi.

Bismil İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri anlattı, muhtarların görüş ve önerileri dinledi.

Kamu kurum müdürleri ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ile 7/24 vatandaşın hizmetinde olduklarını söyleyen Vali Su, mahallelerde vatandaşların yaşadığı sorunları en iyi bilenlerin muhtarlar olduğunu belirterek "Siz söyleyeceksiniz, biz yapacağız. İlimizde şu anda huzur, güven, istikrar var. Bunun devamı sizin elinizde, o yüzden huzuru bozacaklara fırsat vermeyelim. Bu yıl kenti ziyaret eden turist sayısı bir milyonu geçti. Turistler, huzur ortamından dolayı geliyor."

Programın ardından Bismil Belediyesi’nin ilçe merkezinde inşa ettiği parkı inceleyen Vali Su, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye kazandıracağı bin kişilik kapalı spor salonunu kontrol etti.

Vali Su, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alarak gençlerin ücretsiz spor yapmalarını sağlayacak alanın bir an önce tamamlanması için talimat verdi.

Bismil ziyaretinde esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Su, il protokolü ve kanaat önderlerinin araya girmesiyle barıştırılan "kan davalı" ailelerin buluştuğu yemeğe katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.