Diyarbakır'da 15 Temmuz destanı billboardlarla yansıtıldı

Diyarbakır'da 15 Temmuz destanı billboardlarla yansıtıldı

​Bağlar Belediyesi, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi yıl dönümü münasebetiyle ilçedeki reklam panolarına darbe gecesi yaşananları billboardlarla anlattı.

ABD destekli 15 Temmuz darbe girişimi yıl dönümü dolayısıyla Bağlar Belediyesi tarafından hazırlanan billboardlar, tarihi başarıyı ilçedeki reklam panolarına taşıdı.

"Vatan Milletin İrade Milletin" ve "Demokrasi Nöbeti Hiç Bitmeyecek " gibi sözleri içeren billboardlar, ilçenin işlek noktalarında yer alan panolara asıldı.

"Ekmeğini yedikleri milletle ihanet eden hainler milletten tarihi bir tokat yedi." diyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Türkiye'nin bu başarısı ile dünyaya çok önemli mesajlar verdiğini söyledi.

Beyoğlu, "Bu tür hain kalkışmalarda milletin feraseti ve millete güven veren liderin dirayeti çok önemlidir. Özgürlüğüne ve bağımsızlığına sevdalı olan aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu hain güruhu bozguna uğratarak dünyaya bu konuda emsal oldu. Aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize olan minnet ve şükran görevimizi her zaman yerine getireceğiz. Vatan milletin, karar milletin diyerek irademize sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler