Diyarbakır’da 200 bin öğrenciye süt dağıtılacak

Diyarbakır’da 200 bin öğrenciye süt dağıtılacak

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, ‘Okul Sütü Programı’ kapsamında Diyarbakır’da 200 bin öğrenciye süt dağıtılacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Okul Sütü Programı’ kapsamında öğrencilere süt dağıtımına başlandı.

 

Yenişehir İlköğretim Okulu’nda düzenlenen süt dağıtım törenine katılan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Diyarbakır’da yaklaşık 200 bin öğrenciye süt dağıtılacağını açıkladı.

 

‘Okul Sütü Programı’ kapsamında mayıs ayına kadar süt dağıtımının devam edeceğini söyleyen Vali Aksoy, “Çocuklarımızın süte karşı daha duyarlı olmasını sağlamak amacıyla bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi için süt büyük önem taşıyor. Süt dağıtımı mayıs ayına kadar devam edecek ve Diyarbakır genelinde yaklaşık olarak 200 bin öğrenci bundan yararlanacak.” ifadelerini kullandı. (Hamza Adiyaman-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.