Diyarbakır'da asfalt dökme çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır'da asfalt dökme çalışmaları devam ediyor

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede yolu olmayan bölge ve asfaltlanmayan yol bırakmayacaklarını söyledi.

Bağlar Belediyesi, Bağcılar Mahallesi'nde Gökkuşağı Evleri'nin olduğu bölge ile Metal İşleri Sanayi Sitesi ve Otomotivciler Sitesi’nin bulunduğu iki caddede yeni yollar açarak asfaltla çalışması yaptı.

Gökkuşağı Evleri’nin olduğu bölgede 90 metre uzunluk ve 10 metre genişlikte yeni yol açan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 175 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Metal İşleri Sanayi Sitesi ve Otomotivciler Sitesi’nin yakınlarındaki bölgede de 200 metre uzunluk ve 10 metre genişlikte yeni yol yapılarak 250 ton asfaltlandırma yapıldı. Yeni yaşam alanları ve esnafın yoğunlukta olduğu bölgelerde yapılan konforlu yollar ulaşımı rahatlatıyor.

Yeni yaşam alanlarının inşa edilmesinden dolayı hizmet ihtiyacının sürekli olarak arttığını belirten Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, "Çok rahatlıkla şunu ifade edebiliriz ki Bağlar tarihinin en devasa hizmetlerini gerçekleştirdik bu dönemde. Kırsaldan merkeze kadar ilçenin ihtiyaç duyulan her bölgesine dokunduk. Yeni yaşam alanlarından dolayı ihtiyaçlar sürekli artıyor. Biz de tüm imkanlarımızla buna cevap vermeye seferber olmuş durumdayız. Vatandaşımız talep ediyor, biz gereğini yapıyoruz. Tek amacımız insanlarımızın yaşam kalitesini artırmaktır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.