Diyarbakır'da balliyciler okul güvenlikçisini katletti

Diyarbakır'da balliyciler okul güvenlikçisini katletti

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bir ortaokulda özel güvenlikçi olarak görev yapan vatandaş, balliyci ve esrarcı oldukları belirtilen kişiler tarafından kurşunlanarak katledildi.

DİYARBAKIR-Diyarbakır merkez ve ilçelerinde okul çevrelerine çöreklenen balliyci ve esrarcılar dehşet saçıyor.Öğrenci ve öğretmenlerin korkulu rüyası haline gelen balliycilere karşı etkin tedbirlerin alınmaması bu kişilerin serbestçe suç işlemesine zemin hazırlıyor.

Şehitlik Mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda özel güvenlik görevlisi olarak görev yapan Suat Yaşar(40) saat 17.30 sularında ballyci ve esrarcı oldukları belirtilen kişiler tarafından öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, balliyci oldukları belirtilen 20 yaşlarındaki 2 kişi Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna geldi. Bunun üzerine okulun güvenlik görevlisi Yaşar, bu kişileri okuldan uzaklaştırdı. Çok sinirlendikleri ifade edilen zanlılar, saat 17.30 sıralarında tekrar okula gelerek önce Yaşar'ın ayağına ateş ettiler daha sonra da başına ateş ederek olay yerinden kaçtılar

Yaşar, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Yaşar'ın cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından Yeniköy Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum