Diyarbakır'da bayram alışverişinin kalbi Sakarya Caddesi'nde atıyor

Diyarbakır'da bayram alışverişinin kalbi Sakarya Caddesi'nde atıyor

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, iki yıl önce sokak ve cephe sağlıklaştırma çalışmaları yapılan Sakarya Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Merkez Bağlar ilçesi sınırları içerisinde yer alan tarihi Sakarya Caddesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kentte alışverişin kalbinin attığı bölge haline geldi. Her gelir grubundan vatandaşın bütçesine hitap eden giysi ve temel ihtiyaç ürünlerinin görücüye çıktığı caddenin belediye tarafından modernize edilerek ferah ve huzur veren bir görüntüye kavuşması bölgede bulunan esnaflar kadar alışverişe aileleriyle beraber gelen vatandaşları da memnun ediyor.

Bağlar Belediyesi zabıta ekipleri aracılığıyla caddenin düzen ve huzurunu sağlıyor. Vatandaşları ve esnafları rahatsız eden şikayetlere anında müdahale ediliyor. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla görevlendirilen ekipler günün her saatinde denetim ve kontroller gerçekleştiriyor.

Beyoğlu, bayram öncesinde zabıta ekipleriyle beraber caddede huzur ve memnuniyet turuna çıktı. Esnafları ziyaret ederek sorun ve talepleri olup olmadığını soran Beyoğlu, alışverişe gelen vatandaşların da çeşitli konulara ilişkin görüşlerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.