Diyarbakır’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Pazar günü İstasyon meydanında yapılacak olan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mitingi dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizde 8 Mart 2020 günü yapılacak olan Açık Hava Toplantısı kapsamında vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir." denildi.

“07 Mart cumartesi günü saat 17.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar:

Akkoyunlu Caddesinde, ofis kavşaktan kapatılacak olup alternatif olarak Ekinciler Caddesi ile Hintli Baba Caddesini takiben Ali Emiri Caddesine verilecektir.

Mehmet Akif Ersoy caddesinde, Sezai Karakoç kavşağından kapatılacak olup alternatif olarak Cemiloğlu caddesi, Klavuz caddesini takiben Nükhet Coşkun caddesine veya şehitlik kavşağı ile Ali Emiri caddesini takiben Elâzığ caddesine verilecektir.

Cemiloğlu caddesinde, Cemiloğlu- Kılavuz Caddesi kesişimi ve Cemiloğlu Caddesi-Gürsel Caddesi kesişimindin kapatılacak olup alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesini takiben Nükhet Coşkun Caddesine verilecektir.

İstasyon Caddesinde, İstasyon Caddesi-İnaloğlu Caddesi kesişimden kapatılacak olup alternatif olarak Ali Emiri Caddesini takiben Elâzığ Caddesi veya Ekinciler Caddesine verilecektir.

Kışla Caddesi, İstasyon Caddesi-Kışla Caddesi kesişimden kapatılacak olup alternatif olarak Ekinciler Caddesini takiben Elâzığ Caddesine verilecektir.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler