Diyarbakır’da bir çocuğa cinsel istismarda bulunan adam, esnaf tarafından yakalandı

Diyarbakır’da bir çocuğa cinsel istismarda bulunan adam, esnaf tarafından yakalandı

​Diyarbakır'da kağıt toplayıcısı olduğu belirtilen 9 yaşlarındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunan bir adam, güvenlik kamerasından fark edilerek esnaf tarafından yakalandı.

Olay, önceki gün Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesindeki Ali Emiri 5'inci Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre M.H isimli bir adam, kağıt toplayıcısı olduğu ileri sürülen 9 yaşlarındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulundu. İş yerinin güvenlik kamerasından durumu fark eden Abdullah Yılmaz isimli esnaf, duruma hemen müdahale ederek adamı polise teslim etti.

Çektiği bir video ile olayı anlatan Yılmaz, işyerinde oturduğu esnada bazı sesler duyduğunu belirterek güvenlik kamerasında baktığı sırada adam ve çocuğun uygunsuz vaziyette gördüğünü ifade etti.

Olayın vahametinden dolayı kısa bir şok geçirdiğini ifade Yılmaz, “Sonrasında bu adamı yakalamam gerektiğini düşündüm. Çünkü seslenip bağırsaydım bu adam kaçacaktı. Sessiz bir şekilde binanın arka tarafından dolanarak bu adamı yakaladım. Orda etkisiz hale getirdim ve görüntülerle birlikte emniyete teslim ettim. Bu aşamadan sonra devletimizin gerekeni yapacağını düşünüyorum.” dedi.

"Bu insanlar için idam cezası getirilmeli"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Yılmaz, “Bir şekilde artık bu insanlar için idam cezası getirilmeli. Bu adam 60 yaşında ve pedofili. 60 yıldır bu adam aramızda. Biz, bugün bu adamı fark edebildik. Bir şekilde bunun önüne geçmeliyiz. Toplum olarak artık buna bir cevap vermeliyiz. Suskun kalmamalıyız.” diye konuştu.

M.H’nin gözaltında tutulduğu belirtilirken polis kayıplara karışan çocuğu tespit etmeye çalışıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.