Diyarbakır'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır'da bugün, düzenlenecek bir etkinlik dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi İstasyon Meydanı'nda bugün, düzenlenecek bir etkinlik nedeniyle saat 17.00'den sonra bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Valilik tarafından yapılan açıklamada "İstasyon Meydanı'nda ‘Gençlik Şöleni ve Halk Buluşması’ adı altında yapılacak olan etkinlik nedeniyle, vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına alternatif güzergâhları kullanmaları gerekmektedir." denildi.

Etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergâhlar şu şekilde belirlendi:

Akkoyunlu Caddesi'nde; Ofis Kavşağı’ndan kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintlibaba Caddesi’ni takiben Ali Emiri Caddesi’ne verilecektir.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde; Sezai Karakoç Kavşağı’ndan kapanacaktır. Alternatif olarak Cemiloğlu Caddesi, Klavuz Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi'ne veya Şehitlik Kavşağı-Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi’ne verilecektir.

Cemiloğlu Caddesi’nde; Bağlar Polis Merkez Amirliği önünden kapanacaktır. Alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi’ne verilecektir.

İstasyon Caddesi’nde; İstasyon Caddesi-İnaloğlu Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi veya Ekinciler Caddesi'ne verilecektir.

Kışla Caddesi’nde; İstasyon Caddesi-Kışla Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi takiben Elazığ Caddesi'ne verilecektir.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.